• Welkom bij de Jutter

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten. Bij de Jutter waan je je op het eiland, op een zonnige zomerse dag, maar ook tijdens een winterse donkere avond.

 • Vergaderen, borrelen of een feestje?

  Bij de Jutter Purmerend kun je nu ook speciaal in het Juttersnest bijeen komen met grotere groepen. In het sfeervolle Juttersnest hebben we zowel voldoende zitplaatsen (15 tot 20 personen),

 • Benieuwd naar onze menukaart in de winter?

  Wij weten precies hoe we jou het perfecte wintergevoel moeten geven. 

  Samen zijn met mensen die jouw leven bijzonder maken op een huiselijke, sfeervolle plek tijdens een winteravond, waar jullie worden voorzien van de heerlijkste Texelse gerechten. 

  Die plek, dat zijn wij. Welkom bij de Jutter Purmerend.

  Het beste Texelse cadeau van het vasteland!

  De Jutter vertelt

  Ben je op zoek naar een leuk cadeau om te geven? Wat dacht je van een heerlijk diner bij de Jutter! De cadeaubon is natuurlijk geheel in Texelse stijl, zodat de ontvanger al helemaal enthousiast kan worden voor het aanstaande bezoek. De cadeaubon kun je kopen bij een van onze collega’s in het restaurant.

  News

  Jutter nieuws

  Brasserie de Jutter

  De Jutter - Purmerend

  De Jutter staat voor alles wat je op het mooie eiland Texel ervaart; Texelse gezelligheid, Texelse gastvrijheid, en uiteraard ook Texelse gerechten.

  © 2023 Designed By LuNo – De Jutter